Ympärivuorokautinen palveluasuminen

Hoitokoti Muistola

Hoitokotikoti Muistola on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö,  joka on tarkoitettu ympärivuorokautista tukea tarvitseville henkilöille. Muistolassa on 14 asuinhuoneistoa, jossa on yhteiset keittiö- ja olohuonetilat, takkahuone sekä saunatilat. Takapihalla on turvallista ulkoilla aidatulla alueella. Alueella on  muun muassa marja- ja kukkapensaita ja keinu.

Ympärivuorokautisen palveluasumisen toimintaperiaatteet 

Ympärivuorokautinen palveluasuminen mahdollistaa asukkkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimisen kattavalla ja kokonaisvaltaisella tavalla.

Muistolan toiminnan periaatteita ohjaavia arvoja ovat asukkaiden itsemääräämisoikeus, tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, turvallisuus ja voimavaralähtöisyys. Toiminta perustuu yksilölliseen hoivaan, joustavuuteen, huumoriin ja ystävällisyyteen. Ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä yhteishenki ja työilmapiiri mahdollistavat hyvän hoidon.

Muistolassa on oma hoitajamalli käytössä. Uuden asukkaan tullessa kotiimme on heti alussa hoitopalaveri, johon osallistuvat asukas, lähiomainen, vastaava hoitaja ja omahoitaja sekä muut tarvittavat tahot. Kolmen viikon kuluessa laaditaan asukaskohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Hoito- ja palvelusuunnitelmia päivitetään säännöllisesti sekä muutostilanteissa.

 

Muistolan ateriat saadaan palvelutalon palvelutalon omasta keittiö Kultajyvästä. Pyykkihuolto on palvelutalon omassa pesulassa. Asukkailla on mahdollisuus käydä päivätoiminta Aurinkoisessa oman toiminnan lisäksi.


Tarjoamme asukkaillemme kiireetöntä ja turvallista sekä kodinomaista asuinympäristöä. Kunnioitamme jokaista asukasta yksilönä ja pyrimme kannustamaan sekä tukemaan jokaisen asukkaan omannäköistänsä elämää.

Meille tärkeää on asukkaittemme fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpito ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on luotettava ja hyvä asumismuoto, kun asukas kaipaa apua tai valvontaa ympärivuorokautisesti.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja

Kysy lisätietoja Muistolan hoitajat, puh. 040 712 5829 tai palveluesihenkilö puh. 040 866 9447.

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kysy - Me vastaamme!

Palvelemme sinua mielellämme toimintaamme liittyvissä kysymyksissä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomussalmen Vanhustentaloyhdistys ry
Syväyksenkatu 18 B
89600 SUOMUSSALMI

Y-tunnus: 0220999-1
Puh: 08-7190111

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomussalmen Vanhustentaloyhdistys ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.