Palveluasunnot

Palveluasuntoihin hakeminen

Mikäli tarvitset tai omaisesi tarvitsee asunnon, voit pyytää hakemuslomakkeen yhdistyksen toimistosta tai tulostaa sen suoraan tästä.

Lomakkeessa kartoitetaan hakijan tämänhetkiset asuinolosuhteet, sekä palveluasunnon tarve. Terveydentilasta ja käytössä olevasta kotiavusta, sekä kotisairaanhoidosta tehdään myös selvitys samalla lomakkeella. Liitteeksi voit lisätä selvityksiä, jotka haluat meidän huomioivan asukasvalintoja tehdessämme.

Vuokrat

  • Rantakatu 13 asunnot (vanhustentalo) 12,30 €/m2
  • Ämmänsaaren palvelutalon asunnot  13,00 €/m2
  • Hoitokoti Muistolan asunnot 13,90 €/m2

Vuokraan sisältyy sähkö ja vesi.


Tervetuloa nauttimaan monipuolisista palveluistamme ja viihtymään laadukkaissa esteettömissä palveluasunnoissamme!

Lämpimästi tervetuloa myös paluumuuttajat takaisin kotikuntaan Suomussalmelle. Nauttimaan palveluistamme ja Suomussalmen kunnan luonnon rauhasta ja puhtaasta ilmastosta sekä turvallisesta ympäristöstä.

Me olemme keskustan läheisyydessä eli kaikki palvelut ovat lähellä; kaupat, apteekki, pankit, Kela, terveysasema, kirkko, kylpylä Kiannon kuohut, upeat lenkkipolut ja hyvät kevyen liikenteen väylät.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Kysy - Me vastaamme!

Palvelemme sinua mielellämme toimintaamme liittyvissä kysymyksissä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomussalmen Vanhustentaloyhdistys ry
Syväyksenkatu 18 B
89600 SUOMUSSALMI

Y-tunnus: 0220999-1
Puh: 08-7190111

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomussalmen Vanhustentaloyhdistys ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.