Yhteisöllinen asuminen

Omasta kodista iloa ja turvaa

Suomussalmen vanhustentaloyhdistyksen tuottaman yhteisöllisen asumisen tavoite on perusturvallisuuden ylläpitäminen. Tällä pyritään siihen, että asukkaat voisivat elää normaalia omaa elämäämäänsä mahdollisimman pitkään.

Yhteisöllinen asuminen on turvallinen ja joustava tapa ylläpitää elämän mielekkyyttä ja perusturvallisuutta.  Perusturvallisuus merkitsee meille asumisturvallisuuden ylläpitämistä kaikkina vuorokauden aikoina, omatoimisuuden säilyttämistä, sekä itsemääräämisoikeuden turvaamista.

Asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioidaan palvelukokonaisuuksia suunniteltaessa. Jokaiselle palveluasukkaille tehdään palvelukartoitus ja Raiarviointi, sekä myös yksilöllinen palvelusuunnitelma.

Yhteisöllisen asuminen palvelutalossa

1. Asumisen peruspalvelut

Palveluasumisen yleisillä järjestelyillä ja turvajärjestelmän ylläpidolla turvataan palvelutalossa asuvien perusturvallisuus ja hyvinvointi.

2. Tukipalvelut

Tukipalveluihin kuuluvat mm. pyykki-, siivous- ja ateriapalvelut, sekä tarvittaessa myös muut tukipalvelut, joita tarjoamme. Pyykkipalveluilla tuotetaan henkilökohtaisten käyttö- ja vuodevaatteiden pesu. Siivouspalveluilla puolestaan tuotetaan asuinhuoneiston kuukausittainen siivous. Ateriapalveluilla tuotetaan erityyppisiä, ravitsevia aterioita, välipaloja ja ateriapaketteja. Muilla tukitoimilla varmistamme asukkaiden ympärivuorokautisen asumisturvallisuuden, myös hätätilanteissa.

3. Yksilölliset hoivapalvelut

Räätälöimme asiakkaan henkilökohtaisen tarpeen mukaan kokonaisvaltaiset hoivaan, hoitoon ja huolenpitoon liittyvät palvelut. Kaikille säännöllisten hoivapalveluiden tarvitsijoille laaditaan henkilökohtainen hoito-ja palvelusuunnitelma. Näiden palvelujen käytöstä sovitaan palvelusopimuksessa.

4. Sairaanhoitopalvelut

Sairaanhoitopalvelumme vastaavat kuntayhtymän järjestämää kotisairaanhoitoa. Kaikki sairaanhoitopalvelumme muokataan asiakaskohtaisesti sopiviksi.

Kaikille säännöllisen sairaanhoitopalvelun tarvitsijoille laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Näiden palvelujen käytöstä sovitaan palvelusopimuksessa. Säännöllisen sairaanhoidon tarpeessa oleville henkilöille kyseinen palvelu voidaan yhdistää hoivaan, jolloin palveluista määräytyy vain yksi hinta. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja

Kysy lisätietoja palveluesihenkilö, puh. 040 866 9447.

 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa

Kysy - Me vastaamme!

Palvelemme sinua mielellämme toimintaamme liittyvissä kysymyksissä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomussalmen Vanhustentaloyhdistys ry
Syväyksenkatu 18 B
89600 SUOMUSSALMI

Y-tunnus: 0220999-1
Puh: 08-7190111

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomussalmen Vanhustentaloyhdistys ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.