Avoimet työpaikat

Suomussalmen vanhustentaloyhdistys on perustettu vuonna 1970. Yhdistys toimii van­husten ja vammaisten sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien edistäjänä sekä hei­dän henkisen ja terveydellisen kuntonsa ylläpitämisen tukijana. Yhdistys omistaa Suo­mussalmen kuntakeskuksessa kaksi kiinteistöä. Rantakatu 13 kiinteistössä on 41 vuokra-asuntoa. Ämmänsaaren palveluta­lossa, Syväyksenkatu 18, on vammaisten tehostettuja palveluasuntoja 15 ja tavallisia pal­veluasuntoja 64 sekä vanhusten tehostetun palvelu­asumisen yksikkö, jossa on 15 hoi­to­paikkaa. Asukkaita meillä on 150 – 160. Yhdistys tuottaa omistamissaan kiinteistöissä hoiva-, päivätoiminta-, ateria-, sii­vous- ja pyykkipal­velut. Lisäksi yhdistys tuottaa Suomussalmen alueella kotihoitopalve­luja. Yhdistyksen palveluksessa on keskimäärin 55 työntekijää.

Suosittele meitä

Haemme lähihoitajia Ämmänsaaren palvelutalolle vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin asukasmäärän - ja hoitoisuuden lisääntymisen vuoksi.

Työajoista ja  osa-aikaisuudesta sekä tuntityöstä voidaan sopia/neuvotella myös erikseen.

Otahan yhteyttä !

Ystävällisin terveisin Merja Kallio

Toiminnanjohtaja

Puh. 050 576 0442.

Avoin hakemus

Alla olevalla lomakkeella voit jättää viestin / työhakemuksen ja kertoa lyhyesti koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Merkitsethän lomakkeelle myös, jos odotat Yhteydenottoamme puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteydenottotapa *
Puhelimitse
Sähköpostitse


Kysy - Me vastaamme!

Palvelemme sinua mielellämme toimintaamme liittyvissä kysymyksissä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.


  • Suomussalmi
  • Kainuun sote
  • asuntohakemuslomake