Avoimet työpaikat

Suomussalmen vanhustentaloyhdistys on perustettu vuonna 1970. Yhdistys toimii van­husten ja vammaisten sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien edistäjänä sekä hei­dän henkisen ja terveydellisen kuntonsa ylläpitämisen tukijana. Yhdistys omistaa Suo­mussalmen kuntakeskuksessa kaksi kiinteistöä. Rantakatu 13 kiinteistössä on 41 vuokra-asuntoa. Ämmänsaaren palveluta­lossa, Syväyksenkatu 18, on vammaisten tehostettuja palveluasuntoja 15 ja tavallisia pal­veluasuntoja 64 sekä vanhusten ympärivuorokautisen palvelu­asumisen yksikkö, jossa on 15 hoi­to­paikkaa. Asukkaita meillä on 150 – 160. Yhdistys tuottaa omistamissaan kiinteistöissä hoiva-, päivätoiminta-, ateria-, sii­vous- ja pyykkipal­velut.Yhdistyksen palveluksessa on keskimäärin 48 työntekijää.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Haemme lähihoitajia Ämmänsaaren palvelutalolle sijaisiksi. 

Työajoista ja  osa-aikaisuudesta sekä tuntityöstä voidaan sopia/neuvotella myös erikseen.

Otahan yhteyttä !

Ystävällisin terveisin Merja Kallio

Toiminnanjohtaja

Puh. 050 576 0442.

Avoin hakemus

Alla olevalla lomakkeella voit jättää viestin / työhakemuksen ja kertoa lyhyesti koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Merkitsethän lomakkeelle myös, jos odotat Yhteydenottoamme puhelimitse tai sähköpostitse.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomussalmen Vanhustentaloyhdistys ry
Syväyksenkatu 18 B
89600 SUOMUSSALMI

Y-tunnus: 0220999-1
Puh: 08-7190111

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomussalmen Vanhustentaloyhdistys ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.