Hoivapalvelut

Meiltä löydät eri hoivapalveluihin liittyvät ratkaisut, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Suomussalmen vanhustentaloyhdistys ry toteuttaa tuottaa hoivapalveluja Ämmänsaaren palvelutalossa. Ämmänsaaren palvelutalossa tuotetaan tavallista palveluasumista sekä vanhusten ja vammaisten tehostettua palveluasumista. Kaikki hoivapalvelut tuotetaan laadukkaasti ja monipuolisesti.

Hoivapalveluiden liikeidea

Suomussalmen vanhustentaloyhdistyksen järjestämien hoivapalveluiden liikeideana on tukea ja ylläpitää asiakkaiden hyvää elämänlaatua. Tarkoituksemme on toimia kehittävällä tavoin kaikissa niissä eri toimintaympäristöissä, joissa hoitoa ja palvelua tarvitsevat ihmiset elävät.
 

Hoivapalvelun toimintatavat pohjautuvat seuraaviin työmenetelmiin:

  • Perustuvat kuntoutumista edistävään ja toimintakykyä ylläpitävään työotteeseen
  • Noudattavat näyttöön ja asianmukaisen hoidon suosituksiin perustuvia hoitokäytäntöjä
  • Pohjautuvat kirjallisiin palvelusuunnitelmiin ja hoitosopimuksiin
  • Toteutetaan saumattomassa yhteistyössä terveydenhuollon, eri palveluntuottajien, sekä omaisten kanssa

Hoivapalveluiden sisältö

Hoivapalvelut sisältävät hygienian hoitoa, päivittäistä ja ympärivuorokautista henkilökohtaista apua, hoivaa, huolenpitoa, sekä sairaanhoitoa hoito-, palvelu- ja liikuntasuunnitelman mukaan. Hoivapalvelukokonaisuuteen voidaan tarvittaessa liittää myös eritasoisia tuki-, ateria-, turva-, yöhoito-, sekä terveyspalveluita.

Tavoitteet

Hoitopalveluiden päätavoite on asiakkaiden hyvinvoinnin ja elämänlaadun turvaaminen.

Räätälöimme hoito- ja palvelusuunnitelmissa, sekä palvelusopimuksissa palvelut siten, että ne mahdollistavat huomioimaan asiakkaan itsestään huolehtimisen tavat ja niihin kytkeytyvät voimavarat.
Pyrimme turvaamaan asiakkaittemme yksilöllisyyden yhteisöllisyyden ohessa ja toimimme tiiviisti yhdessä heidän, heidän lähiomaistensa, sekä muiden tilanteeseen liittyvien toimijoiden kesken.
Hoivapalvelumme osana kaikki pitkäaikaissairauksiin liittyvät hoitosuunnitelmien mukaiset tutkimukset suoritetaan ajallaan. Näihin liittyvät mm. erilaiset lääketieteelliset toimenpiteet sekä toimintakykytarkastukset. Hoitosuunnitelmien toteuttamisen ohessa pidämme kiinni huolellisesti ja tarkasti lääkärien määräämästä lääkehuollosta, sekä lääkelistojen päivittämisestä.
Panostamme asiakaspalveluun ja asiakkaittemme tyytyväisyyteen. Teemme jatkuvasti töitä kouluttautuaksemme ja kyetäksemme soveltamaan ajankohtaisinta tutkimustietoa alaltamme.  Otamme mielellämme vastaan palautetta työstämme, jotta voimme tulevaisuudessakin palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Kysy lisätietoja palveluesimies, puh. 040 866 9447.

Suosittele meitä

Kysy - Me vastaamme!

Palvelemme sinua mielellämme toimintaamme liittyvissä kysymyksissä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.


  • Suomussalmi
  • Kainuun sote
  • asuntohakemuslomake