Ruokaravintola Kultajyvä

Ruokaravintola Kultajyvässä on 104 asiakaspaikkaa. Ruokaravintolassa tarjoillaan päivittäin aamupala, lounas, päiväkahvi, sekä päivällinen. Ilta- ja yöpalamahdollisuudet ovat tarjolla niitä tarvitseville.  Kahviopuolelta löytyy tarvittaessa 22 asiakaspaikkaa niille asukkaillemme, jotka haluavat piipahtaa nauttimaan päivän aikana juomaa tai leipomuksia.

Ruokaravintola Kultajyvä huomioi yksilöllisesti asukkaiden erilaiset ruokavaliot ja ruoka-allergiat. Juhlapyhät ovat kohokohtia myös vanhusten ja vammaisten elämässä ja ne huomioidaan aiheeseen perinteisesti kuuluvilla ruuilla. Myös kattaukset, sekä erilaiset somisteet Kultajyvässä piristävät asiakkaiden ja työntekijöiden juhlapäiviä. Erilaiset teemat pitkin vuotta kuuluvat myös Kultajyvän ohjelmaan.

Kultajyvästä voidaan erottaa sermillä erillinen osa, jossa on mahdollista järjestää pienimuotoisia juhlia, kuten syntymäpäivä tai muistotilaisuuksia.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja Kultajyvän toiminnasta!

Kysy lisätietoja vastaava, puh. 050 351 8146.

Suosittele meitä

Kysy - Me vastaamme!

Palvelemme sinua mielellämme toimintaamme liittyvissä kysymyksissä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.


  • Suomussalmi
  • Kainuun sote
  • asuntohakemuslomake