Tehostettu palveluasuminen

Hoitokoti Muistola

Hoitokotikoti Muistola on tehostetun palveluasumisen yksikkö,  joka on tarkoitettu ympärivuorokautista tukea tarvitseville henkilöille. Muistolassa on 14 asuinhuoneistoa, jossa on yhteiset keittiö- ja olohuonetilat, takkahuone sekä saunatilat. Takapihalla on turvallista ulkoilla aidatulla alueella. Alueella on  muun muassa marja- ja kukkapensaita, grillikota ja keinu.

Tehostetun palveluasumisen toimintaperiaatteet Hoitokoti Muistolassa

Tehostettu palveluasuminen mahdollistaa asukkkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimisen kattavalla ja kokonaisvaltaisella tavalla.

Muistolan toiminnan periaatteita ohjaavia arvoja ovat asukkaiden itsemääräämisoikeus, tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, turvallisuus ja voimavaralähtöisyys. Toiminta perustuu yksilölliseen hoivaan, joustavuuteen, huumoriin ja ystävällisyyteen. Ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä yhteishenki ja työilmapiiri mahdollistavat hyvän hoidon.

Muistolassa on oma hoitajamalli käytössä. Uuden asukkaan tullessa kotiimme on heti alussa hoitopalaveri, johon osallistuvat asukas, lähiomainen, vastaava hoitaja ja omahoitaja sekä muut tarvittavat tahot. Kolmen viikon kuluessa laaditaan asukaskohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Hoito- ja palvelusuunnitelmia päivitetään säännöllisesti sekä muutostilanteissa.

Muistolan ateriat saadaan palvelutalon omasta ruokaravintola Kultajyvästä. Pyykkihuolto on palvelutalon omassa pesulassa. Asukkailla on mahdollisuus käydä päivätoiminta Aurinkoisessa oman toiminnan lisäksi.


Tarjoamme asukkaillemme kiireetöntä ja turvallista sekä kodinomaista asuinympäristöä. Kunnioitamme jokaista asukasta yksilönä ja pyrimme kannustamaan sekä tukemaan jokaisen asukkaan omannäköistänsä elämää.

Meille tärkeää on asukkaittemme fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpito ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tehostettu palveluasuminen on luotettava ja hyvä asumismuoto, kun asukas kaipaa apua tai valvontaa ympärivuorokautisesti.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja

Kysy lisätietoja Muistolan hoitajat, puh. 040 712 5829 tai palveluesimies puh. 040 866 9447.

Suosittele meitä

Kysy - Me vastaamme!

Palvelemme sinua mielellämme toimintaamme liittyvissä kysymyksissä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.


  • Suomussalmi
  • Kainuun sote
  • asuntohakemuslomake