Tehostettu palveluasuminen

Hoitokoti Muistola

Hoitokotikoti Muistola on tehostetun palveluasumisen yksikkö. Muistola käsittää 14 asuinhuoneistoa, jossa on yhteiset keittiö- ja olohuonetilat. Hoitokotiasuminen on tarkoitettu fyysisiä ja psyykkisiä sairauksia sairastaville, jotka tarvitsevat paljon apua ja jatkuvaa ympärivuorokautista valvontaa.

Tehostetun palveluasumisen tavoitteet Hoitokoti Muistolassa

Muistolan yleisenä tavoitteena on tarjota arvokasta ja kunnioittavaa, ihmistenvälistä kohtaamista. Tehostettu palveluasuminen mahdollistaa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimisen kattavalla ja kokonaisvaltaisella tavalla.

Tarjoamme asiakkaillemme kiireetöntä ja turvallista, kodinomaista yhdessäoloa, sekä hyvää oloa tuottavia onnistumisen kokemuksia ja viriketoimintaa. Kunnioitamme jokaista asukasta itsenäisenä yksilönä ja pyrimme kannustamaan, sekä tukemaan jokaisen asukkaan omaa, henkilökohtaista kasvua ja kehitystä.

Meille tärkeää on asiakkaittemme fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitoon tähtäävien ryhmätilanteiden luominen ja toteuttaminen. Haluamme tukea asiakkaittemme itsetuntoa mielihyvän ja onnistumisen kokemuksilla, sekä virikkeiden, elämyksien ja ilon tuomisella arkeen. Tehostettu palveluasuminen on luotettava ja järkevä valinta silloin kun asiakas kaipaa apua tai valvontaa ympärivuorokautisesti.

Suosittele meitä

Kysy - Me vastaamme!

Palvelemme sinua mielellämme toimintaamme liittyvissä kysymyksissä ja pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi mahdollisimman nopeasti.


  • Suomussalmi
  • Kainuun sote
  • asuntohakemuslomake